Látogató számláló

0
1
2
0
0
9
2

Naptár

2024. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Kövess minket!

Légy mindig tájékozott, kövess minket:
facebook.com/mtmsz.dance

instagram.com/mtmsz.dance/ 

Facebook

Az MTMSZ a WDA tagja

Versenyeinkről szerezhető kvalifikáció a WDA Tánc VB-re

Tatami-Sport.eu

Tatami-Sport.euVersenyeinken a fitness kategóriákhoz a talajt a Tatami-Sport.eu biztosítja

Az MTMSz pontozóbírói

Zsűrizés magas szakmai színvonalon és pártatlanul
Az MTMSZ bírói elismert szakemberek, akik szakterületüknek megfelelő táncfajtákat pontoznak. Többségük teljesen független az egyesületektől.
A versenyeken a skating eredményszámítást használjuk, ami egy nagyon igazságos rendszer, mert a bírók többségének a véleménye alakítja ki a végeredményt, egy bíró nem tudja sem jó, sem rossz irányba befolyásolni az eredményt.
Minden verseny után értékeljük a bírók munkáját, azt vizsgáljuk, hogy ki állt legközelebb a végeredményhez. Mindezekkel kizárjuk a részrehajlást. Van néhány egyesülethez köthető bírónk, akik szakértelmük és pártatlanságuk miatt fontos tagjai a bírói karnak. A versenyek után az egyesületeknek kiküldjük a részletes eredményeket, így a táncpedagógusok és edzők is látják, melyik bíró hányadik helyre pontozta a versenyzőket. 


Feledi János  az MTMSZ szakmai alelnöke, 

táncművész, balettmester, koreográfus

Feledi János tanulmányait a Magyar Táncművészeti Főiskola klasszikus balett szakán végezte 2003-ban. Rövid ideig a Győri Balett tagjaként táncolt, majd négy évig a Budapest Balett szólótáncosaként, koreográfusaként dolgozott. Balett mesteri diplomájának megszerzése után a PR-Evolution Dance Company és BaDora Dance Company tagja volt. Önálló koreográfiával 2010-ben jelentkezett. 

2011-ben megalapította a Feledi Projectet. A minőségi munka és a számos értékes produkció kivívta a hazai táncszakma szeretetét és elismerését, ennek bizonyítéka, hogy a Feledi Projectet 2014-ben a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Magyar Koreográfusok Társasága tagjai köré választotta.

Lőrinc Katalin

Dr. Lőrinc Katalin

táncművész, táncpedagógus, újságíró

1977-ben klasszikus balett végzettséggel Brüsszelbe indul, hogy a modern táncművészet felé orientálódjon. Itt Maurice Béjart Stúdiójában, majd Londonban tanul Graham technikát, közben 3 évig a svéd Cullberg Balett szólistája, 3 évig a Pécsi Balett, majd ismét 3 évig a Tanztheater Wien tagja. A kilencvenes évektől koreográfusi, pedagógiai, valamint elméleti tevékenységbe kezd (1997-től újságírói végzettséggel), 2000-től ezek mellett ismét visszatér a színpadra, immár független előadóként. Táncművészeti szakértőként 1993-tól tagja a szakma vezető érdekképviseleti szervezeteinek, valamint tánc- és színházi kuratóriumoknak.

Jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetem tanára. Az utóbbi időben újságírással is foglalkozik.

Róth Klára

Róthné Major Klára az MTMSZ szervezeti alelnöke,
nívódíjas táncpedagógus

Négyéves koromban ismerkedtem meg a művészi torna csodálatos világával, általános és középiskolás éveim alatt versenyszerűen foglalkoztam a művészi torna (mai RG), illetve a szertornával.
1992-ben szereztem Modern táncpedagógusi képesítést a TOSZ Modern/Contemporary  teacher, coreographer Training College-ben. 1997-ben a Táncpedagógusok Országos Szövetségénél Esztétikus testképzés, és Jazz tánc oktatói végzettséget szereztem.
A TOSZ háromszor is nívódíjjal értékelte munkámat.
2006-ban a Táncművészek Szövetsége felterjesztésére Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszt kitüntetés vehettem át.
2004-2008 között a TOSZ elnökségi feladatait láttam el.
2010-től Balatonfüred Önkormányzata felkérésére a Balatonfüredi Sirály Nemzetközi Táncfesztivál művészeti vezetője vagyok.

2010-től Nemzetközi Pontozóbíróként tevékenykedem.

2014-től az MTMSZ elnökségi tagjaként a hazai és a nemzetközi versenyek szervezését és lebonyolítását végzem.

2016-ban az MTMSZ Szervezeti alelnökévé választottak.

Göllei Zsuzsanna
Kortárs-modern táncpedagógus,  hip-hop és show táncos, koreográfus, fitness és RG edző és pontozóbíró

Gyermekkoromtól életem meghatározó része volt a sport. Ritmikus gimnasztikában számos dobogós eredményem közül a legrangosabb az Európa Bajnoki II. helyezés volt. 

1992-99 között Kátay Robinál HIP-HOP-ot tanultam.  
Az Erica C táncosaként már 17 évesen rendszeresen szerepeltem videó klippekben, divatbemutatókon, koncerteken, showműsorokban, melyekhez szükség volt a sokrétű képzésre, hiszen minden táncstílusban színpadképesnek kellett lennem.

1998-2003 ritmikus gimnasztika edzőként dolgoztam először az OSC-nél, majd a Vuelta SE-nél.
2003-2007-ig nyugat-európai táncturnéval léptem fel a Broadway Dance Company táncosaként - musical, show, társastánc, hip-hop, disco műsorszámokat adtunk elő.
2008-ban a MindentAkar a Test című kortárs darabban táncoltam (Mu Színház, Gödör).
Edzőként 2003-ban váltottam az RG-ről a táncra és a fitnessre. 2008 óta a a Showtime Fitness vezető edzője és koreográfusaként tanítványaim számos dobogós helyezést értek el nemzetközi fitness és táncversenyeken, EB-ken és VB-ken is. 2009 óta bíráskodom fitness és táncversenyeken. 2014-ben lettem az MTMSZ bírója, és szaktanácsadója.

 

MESZLER VIKTÓRIA
Esztétikus csapatgimnasztika edző – koreográfus / balettművész

1996-ban végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskolán klasszikus balett szakon, balettművészként. Csodálatos mestereim voltak, akik szélesítették a látókörömet és megismertettek a baletten kívül más tánctechnikákkal is. Gyönyörű és nehéz szerepeket táncolhattam, különleges koreográfusokkal, művészekkel dolgozhattam együtt. A későbbiekben lehetőségem volt társulatvezető asszisztensként, és próbavezetőként azon dolgozni, hogy egy társulat mindennapjait, irányítását segíthessem.
2008-ban a Testnevelés Egyetemen végeztem sportoktatóként. Jelenleg az RTK esztétikus csapatgimnasztika szakosztály edzőjeként dolgozom: tanítok, koreografálok.
A Magyar Esztétikus Csapatgimnasztika Szövetség főtitkári pozíciójából próbálom legjobb tudásom szerint szolgálni ezt a gyönyörű sportágat.

Nagy Kati

Nagy Katalin
Táncos, Rg és aerobic oktató

RG versenyzőként egyéniben és csapatban is dobogós helyezéssel büszkélkedhetek nemzetközi szinten is. 14 évesen az Erica C. tánciskolában kezdtem a tánc pályafutásomat. Velük 10 évig dolgoztam (koncertek, divatbemutatók klipek, fesztiválok…) Évek óta televízió műsorok tánckarában táncolok: Luxor Show, Lottó Show, A Dal, The Voice, Sztárban sztár, Rising Star, Rippel show, Moulin Rouge Bp. Loca Chichas. Filmes szereplések: Egy szoknya egy nadrág, Coming out. 
1998-2005-ig aerobic oktatóként is helyt álltam különböző fitness termekben. Gyerekeknek koreografálok versenygyakorlatokat a fitness és show tánc világában.
Tanulmányaim: ELTE Tanárképző Főiskola, TTK. 1999-2002.
Fitness Akadémia, Aerobic és Rekreációs sportedző 1999-2000.
Sportoktató, Rg szakképesítés 1998, Beautyrobic oktató 2015.

Nagy Zsuzsa

Nagy Zsuzsanna
Táncművész, artista, koreográfus

4 éves kora óta foglalkozik tánccal. Tudását először a balett alapozta meg, majd más irányzatokkal is megismerkedett. Tanulmányait a Győri Tánc és Képzőművészeti Iskolában folytatta, majd Színházi táncos és Táncpedagógus végzettséget szerzett.
Több színházi és táncszínházi darabban táncolt. Fiatal kora ellenére korán kezdett el tanítani. Főbb irányzata: modern, kortárs. 
2015-től a CommandARTe Társulat koreográfusa, vezetője és a CommandARTe Stúdió vezető tanára.
Keresve a kihívásokat 2015. novemberében az Országos Légtorna Bajnokságon Silk egyéniben 2., duóban 3. helyen, majd 2016. márciusában a Légtorna Világbajnokságon Silk egyéniben és duóban is 4. helyen végez.

2016-tól a Magyar Légtánc és Összművészeti Egyesület elnöke.

2018. novemberében bemutatott Bolondok Cirkusza című Cirkusz-színházi előadás koreográfusa.

 

Nagy Sarolta
Táncos, tánctanár és aerobik oktató

2006-ban TV2 Megatánc c.műsorában a döntőbe jutottam.

2011-ben diplomáztam a Magyar Táncművészeti Főiskolán.

Számos musicalben (Vámpírok Bálja,Dzsungel könyve,Jézus Krisztus Szupersztár, István a király, Elfújta a szél, Sakk, Fame, Shrek...), tv-s produkciókban (Csillag Születik, Eurovízió, X-faktor) szerepeltem táncosként és koreográfus asszisztensként is.

16 éve pedig tánctanárként és aerobik oktatóként dolgozom.

Grünwald Krisztina

Grünwald Krisztina
táncművész, balett- és modern-tánc pedagógus

Balettel és jazz-tánccal kisiskolás koromban találkoztam először és még a középiskolai évek előtt egészítettem ki versenytánccal.
Pécsett végeztem a MÜSZI-ben, és '94től 10éven át Veszprémben vezettem amatőr tánccsoportokat, miközben a színháznál táncoltam, énekeltem, prózáztam. Az itt eltöltött évek alatt számos versenyen (TOSZ) indultak növendékeim és a sikerünket díjjal is jutalmazták: Giselle Táncegyüttesem Kiváló Együttes Ezüst fokozatú Nívó díjat, én pedig Réti Piroska Alapította Balett Pedagógusi Nívódíjat vehettem át. 2004-ben végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola Modern-tánc pedagógus szakán.
Jelenleg a táncpedagógusként ösztönzöm a gyerekeket, hogy szeressenek mozogni, táncolni, sportolni.
És nagyon büszke vagyok azokra a volt tanítványaimra, akik mára már kollégáim.

Fehérvári Tímea
Modern táncpedagógus, táncos, hip-hop és akrobatikus
rock and roll edző

1986.-ban születtem Budapesten. Táncművészeti Főiskolán 2009-ben végeztem, mint modern táncpedagógus. 14 éves korom óta tanítok mint akrobatikus rock and roll és hiphop edző. Tanítványaim 2010 óta nemzetközi szinten is jelentős eredményeket érnek el, nagyon büszke vagyok rájuk. 2010-ben az első X faktorban táncoltam, s ezek után Csillag születik, Árkád divatbemutatók, Totál Dance fesztiválok, különböző divatbemutatókon, videóklippekben szerepeltem. Életem a tánc :)

Szent-Andrássy Réka
showtánc és fitness versenyző, fitness edző

Diplomái: testnevelő tanár, gyógytornász, fitness edző.

Gyermek korában kezdett táncolni. Showtánc csapatban nemzetközi eredményeket ért el, majd az egyetem elvégzése után fitness és showtánc oktatóként utánpótlás neveléssel foglalkozik.

Máig aktív fitness versenyző.

2015 óta az MTMSZ bírája. 

Gergely Glória

Kétszeres Európa Bajnok fitness versenyző

18 évig fitness-eztem, kétszeres Európa bajnok és többszörös Országos bajnok vagyok.
Tavaly megszereztem a személyi edzői végzettséget, jelenleg pedig pénzügyi területen dolgozom. 

Évek óta bíráskodom fitness versenyeken.

Anna

Kolozsvári Anna
Szertornász, versenyaerobik versenyző, edző és versenybíró

2009 óta a Vasas SC aerobik szakosztályánál dolgozom, mint versenyaerobik edző
Sportban korábban elért eredmények:
- szertorna: diákolimpiák, országos versenyek, budapest kupák
- trampulin: budapest kupák 
- versenyaerobik:számos hazai és nemzetközi versenyen elért érmes helyezés

 

Ilosvay Viktória
Fitness és showtánc versenyző, fitness edző

A fitness-t 2010-ben kezdtem el, és jelenleg is aktívan versenyzem a Gymnastic Moments Se színeiben. Legszebb eredményeim között megemlíteném az IFBB világbajnoki 2. helyezésemet, de emellet számos táncversenyen értem el dobogós helyezést mind csapatban, duóban és egyéniben is. Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzem, ahol mérnökinformatikusnak tanulok. Emellett célom a sport szeretetének továbbadása is, így edzői iskolát is végzem. 

Kézér Eszter
Fitness versenyző, színházi táncos

Gyermekkorom óta a tánc és a versenyek az életem része, mind a fitnesz, a show tánc és modern táncokat magaménak érzem, így tanulmányaimat is ezen a vonalon kezdtem el aktív versenyzői időszakom után. A Budapest Táncművészeti Stúdióban szereztem meg a színházi táncos képesítést, majd a Magyar Táncművészeti Főiskola moderntánc szakirányán szereztem diplomát. Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem hallgatójaként is képzem magam.

Évek óta bíráskodom fitness és táncversenyeken.

Csaba Árpád
táncos, modern, kortárs táncoktató, Hip-hop trainer

Gyermekkora óta sportol de a tánc volt, ami iránt elköteleződött. Világbajnok és Európa-bajnok táncos.
Nike Dance oktató és a németországi Best of Musicals című musical turné táncosa.Táncolt divatbemutatókon, showműsorokban, több csatorna háttértáncosaként. 
Továbbképezte magát:London, Nápoly, Amsterdam, Innsbruck, Bécs. 2012-ben és 2015-ben New Yorkban a Broadway Dance Centerben.
2009-ben a "Jövő tehetsége" különdíjat kapta az ASDU nemzetközi szakmai zsűrijétől. 2012-ben a "Látványtáncok Mestere" címet kapta kimagasló szakmai munkájáért 2017-ben A "Látványtáncok Koszorús Mestere" címet kapta kimagasló szakmai munkájáért. 
2006 óta saját egyesületben foglalkozik az utánpótlás képzéssel. Tánccsoportjai az elmúlt években dobogós helyezéseket, különdíjakat, Európa és Világbajnoki címeket szereznek.

Bakonyi Lili

Tánc és Fitness versenyző, edző

8 évig fitkid versenyzés után fitness és showtánc kategóriákban is kipróbáltam magam a magyarországi és nemzetközi táncversenyeken, több WDA és országos bajnoki cím tulajdonosa vagyok.
2021-óta pedig bíróként is dolgozom táncversenyeken. Már a Testnevelési Egyetem szertorna szakedző szaka mellett elkezdtem gyerekekkel foglalkozom, fitness és akrobatika edzőként.
Bíróként is ugyanaz a mondat lebeg a szemem előtt, mint versenyzőként: élvezni az összes pillanatot a versenyszőnyegen, hiszen amit eltáncoltam, az örökre az enyém, senki sem veheti el tőlem! 

Czető Zoltán

Táncos, manager

1982-ben születtem Budapesten. Kiskorom óta mindenem a sport. 13 évesen ragadtam le a táncnál, amikor elkezdtem járni a Zoltán Erika táncstúdióba, ahol késöbb tanárként is dolgoztam. 2002-től 2011-ig több nyugat-európai produkcióban vettem részt (Nacht der Musical, Night of the Dance), mint táncos, illetve mint manager. Mellette sok itthoni TV műsorban is sikerült dolgoznom, többek között a Megasztárban és a Nagy Duettben is. Tanulmányaimat sem hanyagoltam el és 2006-ban az ELTE-n végeztem Német nyelv és irodalom / Testnevelés tanárként.
Már nem vagyok aktív táncos, de mivel ez egy örök szerelem, ezért a mai napig követem az itthoni táncéletet.
2016 óta vagyok az MTMSZ versenybírója.

Farkas Zolee
táncos, Hip-hop trainer, koreográfus

1993-2003-ig Zoltán Erika táncosa majd 1997-től tanára, a Biző Boys fiú csapat tagja. 
2005-2010-ig Nike magyarországi mastertrainer. 
Az Origo Dance koreográfusa a Magyar Sport Egyesület alelnöke.
Már több  mint 30 éve aktívan táncolok és tanítok a Hip-hop streetdance műfajban.

Koós Kata

2020 nyarán elhunyt Koós Katalin az MTMSZ fitness szakág vezető bírója, 

fitness edző, nemzetközi fitness bíró

Életét a sport töltötte ki, 18 évig szertornázott, majd fitness edzőként gyermek, junior és felnőtt korosztályú versenyzői számtalan Európa és Világbajnoki eredményt értek el.

Kata rendkívül sokat segített az MTMSZ fitness szabályzatának megalkotásában, edzőinket segítette a szabályos gyakorlatok összeállításában.

Örök hálánk, hiányozni fog a szaktudásod, a precízitásod, a vidámságod.

Nyugodj békében!

Honlap készítés